If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хехе тази е другата над нея не съм правил зверства ама съб и неделя я почвам.
Ще разглобя около волана корите да видя.
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
На диагностика нищо
При тест с еку скан абсолютно всичко което трябва работи по круиза си работи.
Обаче круиз няма.
Обаче...задържат двете задни колела и си мисля да не би по някакъв начин да отчита че е натисната спирачката и да не го активира?
Щото в движение като е пуснат,леко да докоснеш педала и круиза спира.
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Ти пък много умни ги изкара наще 166-ци,но знам ли може и това да е проблема.Иначе да като натиснеш леко спирачката и круиза са откача,ама това става посредством стоп машинката.
Хехехе колко да са умни?
Мисълта ми беше като взима инфо за скоростта,да отчита че всъщност спира тоест е натисната спирачката..де да знам
Стоя доста време без да се кара. стоповете не светят без да се натиснат,даже отрязах жилата за всеки случай.
Чакам малко да спрат да падат керемиди и дървета и излизам да разглобявам апаратите.
Дидо,не съм пробвал без светлини.Иначе отчита скорост.
Задните колела са оправени тоест не задържат.Круиза работи без грешка.
Явно като са задържали отчита че всъщност спира...може би
Айй стига уа!Това на майтап,хубаво е че си решил проблема,но на мен ми е интересно как колата е разбирала че спира при положение че педала на спирачките не е бил натиснат.
Не мога да ти отговоря..освен да отчита скоростта че намалява и демек все едно спираш...и така да не го пуска.Друго не ми идва на акъла
Айй стига уа!Това на майтап,хубаво е че си решил проблема,но на мен ми е интересно как колата е разбирала че спира при положение че педала на спирачките не е бил натиснат.
Не ми работи круиз контрола. При завъртане лоста в положение ON светва лампата на таблото, но системата не сработва и при скорост над 30 км.ч. Дт колега разбрах ,че лампата на таблото не бива да свети непрекъснато ,но при мен си свети докато не изключа от ръчката. Проверявах ключетата на педалите за спирачката и съединителя, те функционират. Някой има ли идея къде може да е проблема.
не съм чел темата изцяло, някой може и да ти е казал вече но проблема ти е в датчика на педала на съединителя - смени го и ще си ок
Автопилотът познат още като "круиз-контрол" и "темпомат" е за дилетанти, нямащи усещане към движението на автомобила в простанството и взаимодействието с обектите движещи се на пътното платно.
Comment